http://www.drballon.com és propietat de:
VASCULAR GLOBAL., SL
Ada. Diagonal, 489
08029 – Barcelona
CIF: B-65966418

La pàgina web http://www.drballon.com és explotada publicitariament per VASCULAR GLOBAL, S.L. (el propietari)

La informació present al web no reemplaça si no complementa la relació metge-pacient i en cas de dubte ha de consultar sempre amb el seu metge de referència.

CONDICIONS DEL SERVEI

0. L’usuari o visitant de la pàgina web http://www.drballon.com té l’obligació de llegir les condicions de prestació del servei que es detallen en aquest text, de manera que assumeix aquestes com valgudes en la prestació del servei.

1. Objectius de la pàgina web http: // www.drballon.com: La pàgina web explotada econòmicament a través de la publicitat que es publica a les pàgines.

2. Condicions d’ús del contingut i serveis prestats en aquesta pàgina web:

2.1.- No està permesa la reproducció dels continguts (de qualsevol tipus) publicats a http: // www.drballon.com sense el consentiment de l’autor d’aquesta web. En aquest cas parlem de textos, gràfics, codi font, i qualsevol altre contingut que sigui servit des d’aquesta pàgina web.

2.2.- En aquesta pàgina web poden existir continguts de tercers. En qualsevol dels casos, i com és intenció sempre el respectar els drets d’autor i les lleis del copyright, si hi hagués qualsevol mínim problema respecte a qualsevol material publicat en aquesta web, es prega que es posin en contacte a través de l’email: info@drballon.com i el contingut serà retirat (després de ser comprovat) amb la màxima celeritat possible, ja que és intenció primera el respecte pels drets d’autor i el treball aliè.

2.3.- L’autor d’aquest web no es fa responsable del mal ús que es faci del contingut exposat en aquesta pàgina web (http://www.drballon.com).

2.4.- La pàgina web http: // www.drballon.com és finançada i explotada econòmicament a través de la publicitat exposada en la mateixa, no existint cap altre tipus d’explotació econòmica.

2.5.- En aquesta pàgina web (http://www.drballon.com) no es recull cap tipus d’informació privada del visitant. (Veure Política de privacitat). Únicament es recullen dades, puntualment, per fer ús de les anomenades «cookies» per al bon funcionament del sistema

2.6.- L’autor de http://www.drballon.com no es fa responsable del mal funcionament del sistema o servei prestat en aquesta pàgina web, encara que sempre es pretén i treballa per oferir el millor servei.

2.7.- L’autor de la pàgina web http://www.drballon.com utilitza la mateixa com a suport publicitari i no es fa responsable del mal servei o problemes sorgits pels serveis anunciats, de manera que la publicitat i els serveis posteriors que aquesta remeti són responsabilitat única de l’anunciant.

2.8.- En aquesta pàgina web (http://www.drballon.com) NO existeixen continguts il·legals (pornografia infantil, apologia del terrorisme, o qualsevol altre tipus de contingut il·legal).