La radiació làser és una llum monocroma que té afinitat pel color vermell de la sang, és a dir, a l’hemoglobina de la sang continguda en els glòbuls rojos. Aquests, en escalfar-se, produiran un dany tèrmic a la paret de la vena induint la seva coagulació i  posterior  fibrosi, la destrucció del vas sanguini. Així és com eliminem les varius amb el mètode làser.

Les varius, aranyes vasculars, capil·lars o punts robí desapareixen amb rapidesa. Això es deu al fet que la seva aplicació és percutània, és a dir a través de la pell. En acabar el tractament, tan sols queden unes petites crostes que cauen als pocs dies sense deixar marca.

El mètode és còmode i indolor ja que només utilitzem anestèsia en la zona a tractar. De vegades, associem esclerosi líquida o espuma per complementar el procediment. Igualment, utilitzem radiofreqüència per tancar les venes nutrícies d’aquests grups variculosos, amb la qual cosa millorem el resultat.

TRACTAMENT DE LES VARIUS A L’ESTIU

Amb el nostre mètode sí que es poden tractar les varius a l’estiu, ja que la radiació làser aplicada a petites varius, aranyes vasculars, telangièctasis i punts robí només produeix unes petites crostes, que cauen sense deixar marques.

Evitem que quedin taques utilitzant líquids esclerosants que no tenen reacció a la llum solar.

Fins i tot  les varius més grans, les més desenvolupades, queden lliures de cicatrius. Les operem amb microcirurgia, sent necessàries només unes mínimes incisions que no requereixen punts de sutura. Així no queden senyals que puguin pigmentar-se.

L’ús de crema de protecció solar és suficient.

Deixi'ns les seves dades
o truqueu-nos al 93 209 62 22

He llegit i accepto els termes i condicions