ELIMINACIÓ de PETITES VARIUS  (amb làser)

S’utilitza per tractar lesions vasculars superficials tals com: telangiectàsies, varícules, vènules, capil·lars, aranyes vasculars i pigues vermelles o punts robí.

El tractament es realitza mitjançant la tècnica percutània, és a dir, a través de la pell.

Es recorren les petites venes a tractar, aplicant radiació làser de forma directa, previ refredament local o anestesiant superficialment per evitar el dolor.

Associem microesclerosi líquida o micro espuma per complementar el tractament i millorar així el resultat. El procediment es repetirà en 2-3 setmanes. Normalment és necessari realitzar 3-4 sessions per zona depenent de l’extensió de les varícules.

AVANTATGES
  • Sense dolor.
  • Recuperació immmediata.
  • No és necessari l’ingrés hospitalari.
  • Durada del tractament de 15 a 20 minuts.

Deixi'ns les seves dades
o truqueu-nos al 93 209 62 22

He llegit i accepto els termes i condicions

laser-pierna-eliminar-varices
eliminar-varices-percutaneo

ELIMINACIÓ de VARIUS MITJANES (amb láser)

Amb l’ús del làser endovascular podem tractar varius més gruixudes (5-7 mm de diàmetre). El procés és sense cirurgia, en la pròpia consulta, amb anestèsia local i sense molèsties.

Mitjançant la introducció de fibra òptica làser dins de la vena, aconseguim el tancament de les dilatacions varicoses en poques sessions, permetent reincorporar-se a l’activitat habitual de manera immediata.

AVANTATGES

  • Sense cicatrius.
  • Sense molèsties.
  • Recuperació immediata.
  • No és necessari l’ingrés hospitalari.
microcirurgia-eliminacion-varices-laser

Les preguntes més freqüents

El tractament és indolor. Apliquem anestèsia local superficial, la qual cosa permet treballar amb el làser còmodament i assegurar òptims resultats en poques sessions.

El nostre mètode làsr no deixa cicatrius. Als pocs dies de la seva aplicació, la zona tractada queda lliure de les petites marques inicials.

Normalment es necessiten de 2 a 4 sessions per aconseguir resultats eficients, depenent de l’extensió de les varícules. La incorporació a la vida normal és immediata.

En els tractaments sense cirurgia (làser percutani i endovascular) no és necessari l’ingrés en clínica, només quan es realitzi microcirugia làser serà ambulatòria en clínica, amb poques hores d’ingrés.

En la gran majoria dels casos, es pot aplicar el tractament sigui com sigui la profunditat de les varius i la zona on es trobin.