ELIMINACIÓ DE VARIUS GRANS (amb microcirurgia i làser)

Apliquem aquesta tècnica en el cas que es tracti de varius molt desenvolupades (8 a 10 mm de diàmetre), molt tortuosos i esteses en gran superfície de les cames.

Realitzem petites incisions de 1-2 mm per on s’extreuen les venes varicoses. No practiquem incisions majors per a la resecció de les mateixes amb el que evitem punts de sutura, intoleràncies, infeccions i les cicatrius consegüents. Per al tancament de la vena Safena o de venes accessòries fem servir fibra òptica làser.

En finalitzar l’operació es col·loca un embenat durant 24 hores i posteriorment una mitja elàstica de mitjana compressió.

AVANTATGES

  • Anestèsia local.
  • Sense cicatrius.
  • Recuperació ràpida.
  • Ingrés de poques hores en clínica.

Deixi'ns les seves dades
o truqueu-nos al 93 209 62 22

He llegit i accepto els termes i condicions

Les preguntes més freqüents

El tractament és indolor. Apliquem anestèsia local superficial, la qual cosa permet treballar amb el làser còmodament i assegurar òptims resultats en poques sessions.

El nostre mètode làsr no deixa cicatrius. Als pocs dies de la seva aplicació, la zona tractada queda lliure de les petites marques inicials.

Normalment es necessiten de 2 a 4 sessions per aconseguir resultats eficients, depenent de l’extensió de les varícules. La incorporació a la vida normal és immediata.

En els tractaments sense cirurgia (làser percutani i endovascular) no és necessari l’ingrés en clínica, només quan es realitzi microcirugia làser serà ambulatòria en clínica, amb poques hores d’ingrés.

En la gran majoria dels casos, es pot aplicar el tractament sigui com sigui la profunditat de les varius i la zona on es trobin.